Starters aan het woord

Onze starters aan het woord

Hoe is het om bij OGD te werken? We kunnen het je wel vertellen, maar dat laten we liever over aan onze collega's.
De procedure
"Snel schakelen."

Bij OGD houden we van snel schakelen, waardoor ook jij snel weet waar je aan toe bent. Vaak zijn er maar 2 gesprekken nodig voor je een OGD'er wordt.

Daan
"Een atypische geek is ook een geek"

OGD biedt veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je wordt aangemoedigd om verschillende cursussen en opleidingen te volgen.

De baan
"Werken als starter."

Kick-start je carrière als startende ict’er bij OGD, ongeacht je studieachtergrond. Je start bij een klant of intern en kan snel grote stappen zetten

Skilled Servicedesker

Geen toekomstperspectief in je huidige baan? Kom je ict-carrière verder vorm geven bij OGD!

Als Skilled Servicedesker ben je een ict-professional met oog voor de mens. Je bent communicatief heel sterk, blijft altijd rustig en weet als geen ander de onderliggende vraag te vinden. Daarom ben jij degene die gebruikers het liefste aan de lijn krijgen. Je streeft altijd naar een goede oplossing en probeert daarbij eerst zelf uit te zoeken of je het probleem kunt tackelen. 1e en 2e lijns ondersteuning is je dan ook niet vreemd.  

Bekijk deze vacature
Junior Systeembeheerder

Aangezien wij onze klanten van nog betere service en oplossingen willen voorzien, zijn wij op zoek naar enthousiaste Junior Systeembeheerders.

Als Junior Systeembeheerder ga je werken met uitdagende omgevingen van klanten in onder meer onderwijs, overheid en offshoring. We hebben zelfs een kerncentrale als klant. Je komt in aanraking met diverse technologieën. Je krijgt de kans om veel toffe projecten op te pakken en veel te leren.

Bekijk deze vacature
Ict-starter regio Breda

Start je ict-carrière met OGD op een van onze toffe klussen in de regio Breda!

Kick-start je carrière als startende ict’er bij OGD, ongeacht je studieachtergrond. Je gaat in een (project)team van mede-OGD’ers aan de slag bij de klant in Brabant. Afhankelijk van wat je kunt en tof vindt om te kunnen, begin je als skilled servicedeskmedewerker, werkplekbeheerder of (junior) systeembeheerder. We hebben veel ruimte voor starters (hbo/wo) die de ambitie hebben om door te groeien in de ict.

Bekijk deze vacature
Kickstarter ICT

Kick-start je carrière als startende ict’er bij OGD, ongeacht je studieachtergrond.

Je gaat in een team van mede-OGD’ers aan de slag in een vast traject om je zo snel mogelijk klaar te stomen voor werken in de ict-sector. We hebben op ons hoofdkantoor in Delft ruimte voor 2 starters per maand (hbo/wo).

Bekijk deze vacature
Junior Softwareontwikkelaar

Zet de volgende stappen als softwareontwikkelaar bij OGD en bouw mee aan toffe applicaties.

Onze softwareontwikkelaars krijgen steeds meer toffe klussen en het team groeit hard. Natuurlijk zetten we dit graag door en daarom zoeken we junior softwareontwikkelaars. In deze rol ben jij degene die de web-applicaties optimaliseert voor onze klanten. Van een applicatie die een hele andere manier van bestellen bij een groot woonwarenhuis faciliteert tot aan een compleet sociaal netwerk voor bedrijven. Zet je eerste stappen op het pad van softwareontwikkeling en ontdek je talenten in deze functie.

Bekijk deze vacature
Ict-starter

Start je ict-carrière bij OGD en groei in razend tempo door naar beheer, servicemanagement of softwareontwikkeling!

Kick-start je carrière als startende ict’er bij OGD, ongeacht je studieachtergrond. Je gaat in een (project)team van mede-OGD’ers aan de slag bij de klant of bij ons intern op bijvoorbeeld de Shared Servicedesk. Afhankelijk van wat je kunt en tof vindt om te kunnen, begin je als skilled servicedeskmedewerker, werkplekbeheerder, floorwalker of systeembeheerder. We hebben door heel het land ruimte voor starters (hbo/wo) die de ambitie hebben om door te groeien.

Bekijk deze vacature

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraag