De ideale start van je ict-carrière.

OGD biedt jou als starter de mogelijkheid om in diverse functies te beginnen. Vanaf je eerste dag zijn er bovendien vele opleidingstrajecten waar je aan kunt deelnemen.

De perfecte werkgever voor starters

Je kunt dus in verschillende functies starten bij OGD en er zijn veel opleidingsmogelijkheden. Zo zal je in hoog tempo gaan ontwikkelen tot professional en kun je snel doorgroeien binnen de organisatie. Voor de startende ict’er liggen de kansen namelijk voor het oprapen bij OGD.

Werk en carrière

Het soort project dat je krijgt is afhankelijk van je woonplaats, kennis, ervaring en interesse. Belangrijk om te weten is dat je zelf invloed hebt op het project. We streven er naar om je iedere negen maanden naar een nieuw project te laten doorstromen. Op die manier blijf je continu ontwikkeling doormaken.

Na je eerste projecten bij OGD zijn er tal van mogelijkheden om je carrière voort te zetten in de richting die jij ambieert. Zo is het mogelijk om door te stromen naar een andere business unit of verder te groeien binnen je huidige. Binnen OGD zijn er verschillende loopbaanpaden mogelijk voor starters. Uiteraard is het mogelijk om in je eigen tempo door te groeien naar een nieuwe uitdaging, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van de zogenaamde fast tracks.

Opleidingen en certificering

Werken bij OGD betekent ook dat je opleidingen gaat volgen en jezelf gaat ontwikkelen, zowel in je kennis als in je loopbaan. We staan bekend om de vele opleidingsmogelijkheden die we te bieden hebben. Ook is het mogelijk om in een zogenaamd ‘FastTrack’ mee te lopen, dat is vergelijkbaar met een traineeship.

We bieden onze medewerkers doorlopend een breed scala aan cursussen en (certificerings)trajecten aan. Hierbij moet je denken aan technische basiscursussen maar ook aan gevorderde certificeringstrajecten voor Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en vele anderen. De verschillende cursussen en trajecten worden op alle vestigingen van OGD gegeven, dus ook bij jou in de buurt. En misschien wel het mooiste van dit alles: alle materialen, opleidingen, trajecten en examens krijg je van ons, no strings attached!

We hebben zelfs een eigen examencentrum, gecertificeerd door Pearson en Prometric. Dit omdat de gemiddelde OGD’er zich voortdurend ontwikkelt en we daar graag de middelen voor bieden. Er worden jaarlijks honderden examens afgenomen. Een ‘private testcenter’ is dan wel zo makkelijk. Gewoon op het hoofdkantoor examen doen in plaats van bij een externe testfabriek (tenzij dat voor jou beter uitkomt natuurlijk).

Uitgelichte vacatures

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl