Sollicitatieprocedure

Snel, persoonlijk en open. Dat zijn wat ons betreft de belangrijkste kenmerken die een sollicitatieprocedure moet hebben. We zorgen er dan ook voor dat je binnen 24 uur een persoonlijke bevestiging van je sollicitatie ontvangt. Daarna hoor je binnen enkele werkdagen of je op gesprek kunt komen, of dat we je sollicitatie moeten afwijzen.

Neem contact opSollicitatieformulier-IMG_0344

Wanneer je interesse hebt in een baan bij OGD, neem je simpelweg contact met onze recruiters op. Dat kan per mail, telefoon, chat of ons sollicitatieformulier. Als je mailt of het sollicitatieformulier invult, nemen we meestal binnen een dag contact met je op. Er volgt dan een kort telefonisch interview. We vragen dan bijvoorbeeld naar je ervaring en naar je vooropleiding. Tegelijkertijd is dit voor jou het moment om wat vragen aan ons te stellen. Je krijgt dan direct een eerste indruk van onze organisatie.

Kom kennis makenIntake-IMG_0403

Verloopt deze eerste telefonische kennismaking goed en denk je dat je binnen de organisatie past, dan maken we een afspraak voor een kennismaking op een OGD kantoor bij jou in de buurt. Tijdens dit gesprek schuif je aan tafel met iemand van P&O en vaak ook iemand uit jouw functiegroep. Je krijgt dan te horen wat het inhoudt om bij OGD te werken, wat de functie inhoudt en je hebt de ruimte om je vragen te stellen.

Samen slimmer met Windows 8Overtuig ons van je kennis

In een vervolggesprek bepalen we samen je kennisniveau. We gaan kijken waar je qua technische kennis zit, maar ook hoe je werkervaring daar op aansluit. Over het algemeen hebben we na dit gesprek een goed beeld van je kennis en kunde. Als alles in orde is, zullen we je een aanbieding willen doen. Dit kan vaak telefonisch gebeuren. Uiteraard willen we je nog de ruimte gunnen om na te denken over ons aanbod en, als je met vragen zit, hier eventueel nog een vervolggesprek voor in te plannen.

Wanneer we akkoord zijn over de voorwaarden volgt er een tekenmoment en verwelkomen we je als onze nieuwste collega.

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl