Professionals aan het woord

Onze professionals aan het woord

Hoe is het om bij OGD te werken? We kunnen het je wel vertellen, maar dat laten we liever over aan onze collega's.
Gerard
"FastTrack"

Als je het graag wilt en er hard voor werkt, dan kan je binnen OGD erg snel groeien en heel ver komen.

Henri
"Software"

OGD is echt 'Work Hard, Play Hard' en bovenal 'Learn a Lot'. Van dag tot dag samen met en van collega's leren.

Jelle
"Infrastructuur"

Ik krijg uitgebreid de mogelijkheid om mijn technische kennis bij te spijkeren en te onderbouwen met certificeringen.

Change Coördinator

De juiste verandertrajecten voor onze outsourcing-klanten worden in goede banen geleid door onze Change Coördinatoren. Kom jij het team versterken?

OGD groeit hard met steeds meer, nieuwe, en uitdagende outsourcing klanten. OGD wil stabiele en robuuste ict-infrastructuren leveren, maar wel blijven innoveren en automatiseren. Om te kunnen veranderen in ict-omgevingen gebruiken wij Change Management.

Bekijk deze vacature
Technisch Projectspecialist

Maak de stap van het beheren van een ict-infrastructuur naar het bouwen en implementeren van complete omgevingen.

Door de groei van OGD en haar klanten worden onze projecten worden steeds groter en interessanter. Daarom zijn we op zoek naar infrastructuurspecialisten om ons Business Team Projecten te versterken.

Bekijk deze vacature
Product Owner Softwareontwikkeling

Als Product Owner Softwareontwikkeling zal je ervoor zorgen dat de softwareontwikkelaars de juiste dingen bouwen.

We zoeken diegene die er voor zorgt dat de klanten van het Business Team Softwareontwikkeling de maatwerksoftware krijgen waar zij het meest blij van worden.

Bekijk deze vacature
SCCM Beheerder

Kom jij een van onze Outsourcingsteams versterken met jouw expertise op het System Center vlak?

Niet alleen OGD groeit, onze klanten groeien ook mee. Dit houdt in dat onze diensten steeds uitgebreider en breder worden. Steeds meer van onze klanten hebben vraag naar nieuwe ict-diensten en producten. Ze willen gebruik maken van nieuwe en "hippe" technologieën die hen kunnen helpen bij de bedrijfsvoering. Om deze klanten nóg beter te kunnen bedienen zijn we op zoek naar een System Center beheerder.

Bekijk deze vacature
Medior Systeembeheerder

We zoeken enthousiaste liefhebbers van ict infrastructuur

Als Medior Systeembeheerder zorg er niet alleen voor dat de omgeving draaiende blijft, je bent ook altijd bezig met het optimaliseren van de infrastructuur van onze klanten zonder dat daar direct aanleiding voor is. Je krijgt verder bijvoorbeeld ook te maken met ons IaaS-platform en de hosted desktop-oplossing van OGD.

Bekijk deze vacature
Senior Netwerkspecialist

Kent complexe netwerkarchitectuur voor jou geen geheimen meer? Dan ben jij onze nieuwe Netwerkspecialist!

De ict-projecten van OGD worden steeds groter, uitdagender en complexer. Klanten waarderen onze technische kennis en onze gedrevenheid. Onze missie? Doorgroeien en dé favoriete ict-dienstverlener worden. Om dit te realiseren zoeken we naar een Netwerkspecialist.

Bekijk deze vacature
SQL Database Beheerder (DBA)

Ben jij die database beheerder die toe is aan de volgende stap en graag een centrale rol bij OGD in wil nemen?

Onze dienstverlening wordt steeds breder en uitgebreider. Om onze klanten nog beter op weg te helpen en om de favoriete ICT-dienstverlener van Nederland te worden, zijn we op zoek naar enthousiaste SQL Database beheerders.

Bekijk deze vacature
Information Security Officer

Weet jij wat ISAE 3000 type II, ISO 27001:2013,SOC en COBIT zijn? Dan zoeken we jou voor deze vacature!

De wereld van (cyber) security verandert in rap tempo, we verwerken veel data en staan iedere dag voor onze klanten klaar. Om de veiligheid en compliance van het bedrijf en onze dienstverlening te garanderen zijn we op zoek naar een ambitieuze Security Officer.

Bekijk deze vacature
Security Engineer

Niet alleen OGD groeit, ook het belang van security blijft toenemen, zowel binnen als buiten OGD. Daarom zijn wij op zoek naar een Security Engineer.

Als Security Engineer beheer en verbeter je de complexe security van onze klanten. Je adviseert over de implementatie van informatiebeveiligingsbeleid en de configuratie passende apparatuur en software. Je zorgt ervoor dat onze klanten een gebalanceerde en passend beveiligingsbeleid voeren. Je geeft de klant advies over complexe zaken en wordt zo een sparringpartner.

Bekijk deze vacature
Senior .NET-ontwikkelaar

Ben jij opzoek naar vrijheid en wil je een thought leader worden?

We zijn op zoek naar senior .NET- ontwikkelaars die bij ons de lijnen willen uitzetten. Constant op zoek naar verbeteringen om de beste oplossing te realiseren. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als je zelf echt tevreden over het resultaat bent.

Bekijk deze vacature
Accountmanager Outsourcing

Je sales carrière uitbouwen binnen de ict outsourcing? Dit is je kans om mee te groeien met een jonge organisatie!

Ben jij een accountmanager met minimaal 2 jaar werkervaring binnen ICT-Outsourcing? Wil je je eigen agenda kunnen bepalen? En wil je onbeperkte opleidingsmogelijkheden om meer richting te geven aan je verdere carrière? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Bekijk deze vacature
Skilled Servicedesker

Op zoek naar een plek mét snelle doorgroeimogelijkheden als servicedesker? Kom je ict-carrière verder vorm geven bij OGD!

Als Skilled Servicedesker ben je een ict-professional met oog voor de mens. Je bent communicatief heel sterk, blijft altijd rustig en weet als geen ander de onderliggende vraag te vinden. Daarom ben jij degene die gebruikers het liefste aan de lijn krijgen. Je streeft altijd naar een goede oplossing en probeert daarbij eerst zelf uit te zoeken of je het probleem kunt tackelen. 1e en 2e lijns ondersteuning is je dan ook niet vreemd.  

Bekijk deze vacature
Senior Exchange Beheerder

We zoeken enthousiaste en ervaren Exchange beheerders voor onze outsourcingsteams.

Niet alleen OGD groeit, onze klanten groeien ook mee en dit zorgt ervoor dat zij ook steeds meer vraag naar nieuwe ict-diensten en producten hebben. Veel van onze klanten willen gebruik maken van nieuwe en "hippe" technologieën die hen kunnen bijstaan bij de bedrijfsvoering. Wij zijn op zoek naar mensen die deze match tussen techniek, bestaande infrastructuur en klantwens in goede banen kunnen leiden, zodat OGD haar klanten nóg beter kan bedienen.

Bekijk deze vacature
Skype for Business Specialist

We zoeken enthousiaste en ervaren Skype for Business Specialisten voor onze outsourcingsteams.

Wij zijn op zoek naar mensen die deze match tussen techniek, bestaande infrastructuur en klantwensen in goede banen kunnen leiden, zodat OGD haar klanten nóg beter kan bedienen. Als Skype for Business specialist binnen een van onze outsourcingsteams draag je bij aan vernieuwingslagen voor diverse klanten.

Bekijk deze vacature
Senior Systeembeheerder

Heb jij de ict-omgevingen helemaal in de vingers?

Als Senior Systeembeheerder ben je bezig met de meest complexe problemen en verstoringen. Daarnaast begeleid je je minder ervaren collega's met hun werkzaamheden.

Bekijk deze vacature
Junior Systeembeheerder

Aangezien wij onze klanten van nog betere service en oplossingen willen voorzien, zijn wij op zoek naar enthousiaste Junior Systeembeheerders.

Als Junior Systeembeheerder ga je werken met uitdagende omgevingen van klanten in onder meer onderwijs, overheid en offshoring. We hebben zelfs een kerncentrale als klant. Je komt in aanraking met diverse technologieën. Je krijgt de kans om veel toffe projecten op te pakken en veel te leren.

Bekijk deze vacature
Business Intelligence Specialist

Ben jij die gedreven Business Intelligence (BI) Specialist die toe is aan de volgende stap en graag een centrale rol bij OGD in wil nemen?

OGD is groeiende en dit houdt ook in dat onze diensten steeds uitgebreider en breder worden. Om onze klanten nog beter op weg te helpen en om de favoriete ICT-dienstverlener van Nederland te worden, zijn we op zoek naar enthousiaste BI specialisten.

Bekijk deze vacature
Linux DevOps beheerder

Ben jij een ontwikkelaar die meer wil beheren? Of de beheerder die meer wil ontwikkelen?

Om ons team te versterken, onze groei door te zetten en om de favoriete dienstverlener van Nederland te worden, zoeken we slimme en enthousiaste Linux DevOps beheerders.

Bekijk deze vacature
Cloud Engineer

Ben jij die gedreven (toekomstige) Cloud Engineer die mee wil helpen met het uitbreiden van onze dienstverlening?

Steeds meer klanten zoeken naar slimme cloudoplossingen. Om onze dienstverlening uit te breiden en onze klanten nog beter van dienst te zijn, zoeken we Cloud Engineers. Als Cloud Engineer bij OGD speel je een grote rol bij het leveren van deze oplossingen en het blij maken van de klant. Je bent troubleshooter, adviseur en een vraagbaak voor zowel klant als collega's.

Bekijk deze vacature
Packager

Onze diensten breiden zich hard uit. Om de groei door te zetten, zoeken we techneuten met een voorliefde voor virtualisatie

Als engineer bij OGD houd jij je bezig met het maken, testen en integreren van installatie-packages van applicaties voor de klant in complexe omgevingen. Alle package werkzaamheden kunnen bij jou terecht komen, waardoor je elke dag voor nieuwe uitdagingen kunt komen te staan. Je helpt je teamgenoten waar nodig en geeft sturing als daarom gevraagd wordt.

Bekijk deze vacature
Ervaren JavaScript-ontwikkelaar

We zijn op zoek naar die JavaScript-ontwikkelaars die bij ons de volgende stappen willen zetten.

Je bent constant op zoek naar kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zonder klem te zitten in hokjes. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als het hele team tevreden is.

Bekijk deze vacature
Ervaren Java-ontwikkelaar

We zijn op zoek naar die (moderne) Java-ontwikkelaar die met ons klantvriendelijke software wilt bouwen en geen uitdaging uit de weg gaat.

Werken als ontwikkelaar bij OGD is uitdagend. Je werkt in een team van slimme collega’s en je zoekt constant naar nieuwe manieren waarmee we ons verbeteren. Vanuit je ervaring denk je mee over de architectuur van goede software.

Bekijk deze vacature
Full-stack Ruby on Rails developer

Om onze teams uit te breiden en meer toffe applicaties te bouwen, zijn we op zoek naar een enthousiaste Ruby-developer.

Je hebt al meerdere (single-page) webapplicaties ontwikkeld en je weet veel van objectgeörienteerd en meta programmeren. Je bent een positief ingesteld persoon en neemt initiatief om problemen op te lossen, het liefst samen met je collega's.

Bekijk deze vacature
Citrix beheerder

Omdat we onze clouddiensten willen uitbreiden en de beste service aan onze klanten willen blijven leveren, zijn we op zoek naar een slimme Citrix beheerder

Steeds meer klanten zoeken naar slimme cloudoplossingen. Als Citrix beheerder bij OGD speel je een grote rol bij het leveren van deze oplossingen en het blij maken van de klant. Je bent troubleshooter, adviseur en een vraagbaak voor zowel klanten als collega's.

Bekijk deze vacature
Medior .NET ontwikkelaar

We zijn op zoek naar die .NET-ontwikkelaars die bij ons de volgende stappen willen zetten.

Je bent als .NET ontwikkelaar constant op zoek naar kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen, zonder klem te zitten in hokjes. Je zoekt de uitdaging elke keer weer op en stopt pas als het hele team tevreden is.

Bekijk deze vacature
Systeembeheerder regio Zeeland

We zoeken enthousiaste liefhebbers van (Microsoft) infrastructuur die werkzaam willen zijn in de regio Zeeland.

Zoek jij een leuke ICT baan in de regio Zeeland? Als systeembeheerder ga je werken in uitdagende omgevingen van klanten in onder meer onderwijs, overheid en offshoring. We hebben zelfs een kerncentrale als klant. Je komt in aanraking met een veelheid aan technologieën. Ook krijg je te maken met het IaaS-platform en de hosted desktop-oplossing van OGD. Kortom, je krijgt de kans om veel toffe projecten op te pakken en veel te leren.Systeembeheerders

Bekijk deze vacature
Netwerkbeheerder

Voor de implementatie en het beheer van de netwerken bij onze klanten, zoeken we enthousiaste en ambitieuze netwerkbeheerders

OGD groeit op alle fronten door en om deze groei door te zetten zijn we op zoek naar ambitieuze netwerkbeheerders. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten? Ben je niet bang om in het diepe gegooid te worden? Wil je doorgroeien naar bijvoorbeeld een rol als netwerkspecialist of netwerkarchitect? Dan ben jij onze nieuwe collega.

Bekijk deze vacature

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraag