Professional

OGD is altijd op zoek naar goede professionals die verder willen groeien. Heb je een hbo- of universitaire opleiding gevolgd? Dan hebben wij een nieuwe uitdaging voor je!

Een soepele voortzetting van je carrière

Als professional is het niet altijd even makkelijk om de overstap naar een nieuwe werkgever te maken. Mogelijk heb je een koophuis, kinderen of andere verplichtingen waar je rekening mee moet houden. OGD denkt altijd met je mee vanuit jouw persoonlijke situatie. Zo kun je vaak direct een vast contract krijgen bij OGD of kunnen we eventuele bedingen in je huidige contract juridisch laten checken. Daarnaast kun je als OGD-medewerker van een aantal leuke extraatjes profiteren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om op sabbatical te gaan met baangarantie? Of de mogelijkheid om je uren flexibel aan te passen aan je thuissituatie?

Professionals-IMG_0300Werk en carrière

Voor professionals met een paar jaar werkervaring hebben we veel verschillende mogelijkheden. Je kunt verder ontwikkelen richting Infrastructuur, Servicemanagement of Softwareontwikkeling. In alle gevallen bieden we begeleiding in je loopbaanpad en technische of organisatorische ontwikkeling.

Heb je meer dan een paar jaar werkervaring in de ict? Dan kun je wellicht als adviseur aan de slag voor een van onze diensten. Of als je liever meer met techniek bezig bent, kun je werken als technisch specialist binnen je vakgebied. Door het brede scala aan klanten en projecten hebben we voor iedereen een passende uitdaging.

Opleidingen en certificeringOpleidingen-IMG_0255

We bieden onze medewerkers doorlopend een breed scala aan cursussen en (certificerings)trajecten aan. Hierbij moet je denken aan technische basiscursussen maar ook aan gevorderde certificeringstrajecten voor Microsoft, Citrix, Cisco, VMware en vele anderen.

De verschillende cursussen en trajecten worden op alle vestigingen van OGD gegeven, dus ook bij jou in de buurt. En misschien wel het mooiste van dit alles: alle materialen, opleidingen, trajecten en examens krijg je van ons, no strings attached!

We hebben zelfs een eigen examencentrum, gecertificeerd door Pearson en Prometric. Dit omdat de gemiddelde OGD’er zich voortdurend ontwikkelt en we daar graag de middelen voor bieden. Er worden jaarlijks honderden examens afgenomen. Een ‘private testcenter’ is dan wel zo makkelijk. Gewoon op het hoofdkantoor examen doen in plaats van bij een externe testfabriek (tenzij dat voor jou beter uitkomt natuurlijk).

Uitgelichte vacatures

Heb je nog vragen of kunnen we je nog ergens mee helpen?

We kunnen je bellen of mailen

Of neem zelf contact op met de recruiters

Bel 088 65 00 000

Mail werken@ogd.nl