Al meer dan 25 jaar midden in het studentenleven.

In 1988 was het een groep Delftse studenten die OGD oprichtte en nog altijd zien we studenten als een belangrijke schakel in ons bestaan.

Bekijk al onze bijbanen en stages

Alle bijbaanvacatures

Verhalen van studenten

OGD'ers aan het woord

Hoe verloopt je sollicitatie?

Sollicitatieprocedure

Sponsoring aanvragen?

Sponsoring

De ideale bijbaan

We zijn bijna altijd op zoek naar slimme, gemotiveerde studenten van hbo-en wo-niveau die naast hun studie parttime willen werken. Als je een beetje handig bent met computers kom je al gauw in aanmerking voor leuke klussen bij uitdagende klanten. Bovendien kun je snel doorgroeien naar belangrijkere rollen. Zo verdien je niet alleen aardig bij, maar doe je ook al relevante werkervaring op. Dat helpt je na je studie bij het zoeken naar een vaste baan, zowel bij OGD als daarbuiten.

Motivatie en interesse zijn genoeg

Als je bij OGD aan de slag wilt als student hoef je niet per se veel technische ict-kennis te bezitten. Affiniteit met techniek is vaak genoeg. Om de benodigde kennis te ontwikkelen, of je bestaande kennis te vergroten, bieden we je kosteloos opleidingen. Als student heb je niet alleen een hele fijne bijbaan bij OGD. Je maakt ook een vliegende start met je carrière zodra je bent afgestudeerd. Er zijn namelijk altijd wel doorgroeimogelijkheden binnen OGD waar je als starter voor in aanmerking komt.

Opleiding & ontwikkelingOpleidingen-IMG_0264

Als student heb je toegang tot het complete arsenaal aan opleidingen dat OGD te bieden heeft. Je hoeft niet over diepgaande technische kennis te beschikken wanneer je bij ons solliciteert. Zolang je maar in staat bent om een digibeet te helpen met zijn computergebruik of ict-problemen. Meer specifieke kennis doe je, wanneer nodig, op tijdens onze Introductiedag, Helpdesktraining, cursus Werkplekbeheer, Programmeren 101/201 of een van de vele andere gratis opleidingen. En ook als student is het mogelijk om technische certificeringen op kosten van OGD te halen.

Sponsoring nodig?

Bij OGD weten we maar al te goed dat je als student vooral ook veel plezier moet hebben. Daarom zijn we altijd geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan leuke en originele studenteninitiatieven.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil jij ook OGD’er worden?

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraagOnze OGD’ers

We halen elke dag het maximale uit ict. En dat laten we graag zien.

09.09.17
OGD vestiging Amsterdam wint voor de 5e keer de @technival Cup! #Technival2017 pic.twitter.com/cEzokqBK2r