Werken bij OGD.
Je baan is meer dan werk.

Direct naar de vacatures

 

Al duizend ict’ers zijn er inmiddels achter gekomen dat ze OGD’er zijn. OGD’ers zijn er in allerlei vormen, parttime en fulltime: system engineers, technisch specialisten, adviseurs, servicedeskmedewerkers, projectleiders, ontwikkelaars, servicemanagers, noem maar op. Als OGD’er werk je vanuit één van onze vijf vestigingen in Nederland. Door je vakkennis en liefde voor techniek krijg je de kans te werken bij gave klanten in de industrie, zakelijke dienstverlening, overheid, onderwijs en zorg.

Work hard, play hard

Hard werken vinden we vanzelfsprekend, maar daar staat tegenover dat er ook veel ruimte is om te ontladen. Elke vrijdagavond gaat op het hoofdkantoor de tap open, en het hele jaar door worden er feesten en activiteiten georganiseerd. Veel van die activiteiten hebben een link met techniek. Want OGD’ers zijn en blijven techneuten in hart en nieren.

Waar sta jij in je carrière?

We zijn altijd op zoek naar toppers om onze organisatie te versterken. Of je nou student, starter of ervaren professional bent; als jij een OGD'er bent, hebben wij een plekje voor je.
Student
"Ik zoek een leuke bijbaan of stage."

Voor studenten hebben we leuke en flexibele projecten bij je in de buurt. Ook hebben we regelmatig uitdagende stages!

Starter
"Ik wil starten met mijn carrière."

Geen werkervaring en op zoek naar een leuke baan in de ict? We hebben altijd plek voor toppers, dus ook voor starters!

Professional
"Ik zoek de volgende uitdagende stap."

Toe aan een uitdaging? Tijd voor een écht leuke werkgever? Onze grootste projecten kunnen jouw hulp altijd gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn ruim duizend ambitieuze en hoogopgeleide ict’ers met plezier in ons werk en liefde voor techniek. We weten wat we kunnen en zijn ervan overtuigd dat wij de toekomst hebben. We lopen altijd voorop en hechten veel waarde aan samenwerken en het delen van kennis en ervaring. Dit alles doen we in een losse, ontspannen sfeer. We hebben het liefst zo min mogelijk regeltjes en er is altijd ruimte voor een lolletje.

Samen slimmer

Je wordt omringd door slimme mensen die een passie hebben voor techniek. Net als jij. Mensen die hard werken, niet moeilijk doen over de klok en die successen met elkaar vieren. OGD zit vol ict’ers die met een kritische blik, creatief kijken naar ict-oplossingen en elkaar zonder aarzeling de meest uiteenlopende technische vraagstukken voorleggen. En vervolgens tot in de late uurtjes discussiëren met elkaar over het antwoord. Het is belangrijk elkaar te blijven inspireren, en je wordt dus vaak gewezen op ontwikkelingen op technisch gebied. En jij bent ook zo dat jij de interessante zaken die je tegenkomt, met je collega’s deelt.

Ben jij eigenlijk een OGD’er?

Ken jij eigenlijk al OGD’ers?

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen. Maar misschien ken je al iemand die bij OGD werkt, en wie kan je nou beter vertellen hoe OGD als werkgever is dan die persoon? Hieronder zie je in één oogopslag wie je al kent bij OGD (mits je ingelogd bent bij LinkedIn).

Heb je een vraag? Neem gelijk contact op

Met Alexander of Arjan

Bel 088 65 00 000

mailen

... of zoek ons op

OGD ict-diensten Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

.. of stel snel een vraagOnze OGD’ers

We halen elke dag het maximale uit ict. En dat laten we graag zien.

22.09.17
'Met #Agile hebben we #ITIL niet meer nodig', horen we soms. Maar niets is minder waar, vindt adviseur John Latour. hubs.ly/H08JDlK0