OGD Partner Nutanix

OGD Partner Nutanix

Sinds september 2013 werkt OGD samen met Nutanix, leverancier van een innovatief virtualisatie-platform. Nutanix en OGD zochten niet voor niets de samenwerking op. We nemen namelijk allebei graag uw zorgen uit handen.

Nutanix verbergt de complexiteit van een dergelijke infrastructuur en neemt de klant de zorg uit handen. Om zo implementatie en beheer zo gemakkelijk mogelijk te maken. Of je nu drie of driehonderd Nutanix blocks in gebruik hebt, het systeem werkt altijd hetzelfde.

Wij doen graag datzelfde op het gebied van servicedesk, systeembeheer en projecten: we nemen u de zorg van uw complete ict-problematiek uit handen, van outsourcing van uw servicedesk tot advies over migratie naar de cloud.

Zowel Nutanix als OGD zijn sterk in het versimpelen van ict-problematiek, het regelen en het outsourcen van ict. We denken na over de mogelijkheden van morgen en de uitdaging van vandaag. We zien dat ict-systemen steeds meer op elkaar inhaken, wat de complexiteit toe doet nemen. Dat vereist een slimme organisatie met flexibele mensen.