Dell-partnerlogo

OGD is Dell Premier Partner

Dell is een van de grootste producenten van ict-hardware ter wereld, en produceert onder meer servers, netwerkhardware, desktops en workstations.

OGD is Dell Partner. Door onze deelname aan het PartnerDirect-programma zijn wij nog beter in staat u te helpen bij het maken van de juiste hardwarekeuzes. Bijvoorbeeld bij het inrichten van werkplekken, maar ook als het gaat om het inrichten van uw servers of het vinden van de hardware voor uw back-up-benodigdheden.

Dat we Dell Premier Partner zijn, betekent dat we beschikken over uitgebreide expertise op het gebied van het inrichten en onderhouden van Dell storage- en serveroplossingen. Deze status geeft ons toegang tot trainingen en ondersteuning van Dell waarvan onze klanten de vruchten plukken. Binnen het PartnerDirect-programma hebben wij ons gespecialiseerd in twee richtingen:

Certified Storage Specialist. Dit maakt ons uitermate geschikt als partner bij het inrichten van ict-infrastructuren voor veilige opslag van uw gegevens.
Certified Server Specialist. Dit maakt ons een betrouwbare partner om serveroplossingen van Dell te implementeren en beheren.

Bezoek ook de site van Dell