Projecten & Implementaties

Moderniseer of verbeter uw infrastructuur projectmatig

Wilt u dat uw medewerkers thuis kunnen werken, overal bij hun bestanden kunnen of altijd kunnen communiceren op de manier die past bij de vraag die ze hebben? Dan zorgen wij dat uw ict-infrastructuur in staat is om die wensen mogelijk te maken. Uw infrastructuur is de fundering van uw ict. Wanneer u met nieuwe applicaties of methodieken gaat werken zal daar vaak een aanpassing van uw ict-infrastructuur bij komen kijken. Denk hierbij aan projectmatige vernieuwing of vervanging van servers, switches of gedeelde opslag. Wij helpen u met de modernisering van uw ict-infrastructuur.

Soorten projecten

Virtualisatieprojecten

Met virtualisatie kunt u meer halen uit uw serveromgeving. Op één fysieke server draaien dan meerdere virtuele servers. Wij helpen u bij de virtualisatie van uw huidige servers of met de inrichting van een nieuwe virtuele omgeving. Hierbij maken we veel gebruik van de virtualisatietechnieken van VMware, Microsoft en Citrix.

PNG_coconut_onlineSamenwerken

Unified Communications

Met Unified Communications (UC) kunnen gebruikers op een uniforme manier met elkaar samenwerken en communiceren over verschillende kanalen. Instant messaging (chat), e-mail, telefonie en beschikbaarheidsinformatie zijn geïntegreerd in één platform. Wij richten voor onze klanten UC in en maken daarbij onder anderen gebruik van Microsoft Lync.

Storage & back-up

De hoeveelheid data en de afhankelijkheid daarvan wordt steeds belangrijker. Wij richten voor onze klanten storage-oplossingen in die voorbereid zijn voor de datagroei van de toekomst. Denk hierbij aan het implementeren en inrichten van een SAN. Daarnaast is het steeds belangrijker om je data terug te kunnen halen in geval van calamiteiten. Door voor onze klanten lokaal of off-side een back-up in te richten, bieden we ze de garantie dat ze belangrijke data nooit kwijtraken.

Netwerkprojecten

Met de afhankelijkheid van het internet en diensten via het internet is je netwerk een van de belangrijkste infrastructuren van je organisatie. Wij zorgen dat uw netwerk klaar is voor de grotere belasting van de toekomst. Daarnaast richten we voor onze klanten wifi-netwerken in die klaar zijn voor trends als Bring Your Own Device.

Een greep uit onze gave infrastructuur-projecten

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Casper Polspoel
Business team manager Projecten
088 65 00 000