Ict-detachering

Zoekt u een programmeur?

Wanneer u een bestaande applicaties wil koppelen of een nieuwe webapplicatie wil ontwikkelen, beschikt u niet altijd over de juiste programmeur. OGD ict-diensten helpt u graag aan de programmeur, die bij u en uw klus past. Wij bieden jonge academici, die de meest voorkomende programmeertalen beheersen. Maar ook ervaren architecten. Heeft u een programmeur nodig? Wij gaan graag voor u aan de slag. Maar laten we eerst even kennismaken.

Maak-kennisMaak kennis met onze programmeurs

Wij zijn allround software-ontwikkelaars en ondersteunen graag bij het ontwikkelen van webapplicaties en andere ontwikkeltrajecten. Samen beheersen we alle veelvoorkomende programmeertalen. .Net, PHP en Java, we draaien onze hand er niet voor om. We bieden zelfs software-architecten. Wij werken continu aan verdere specialisatie binnen ons vakgebied. Zo kunnen we als team voor iedere klant iets betekenen. Wat klanten van ons vinden? Zij vinden ons: slim, enthousiast, resultaatgericht en leergierig. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefKiest u voor ons, dan kiest u voor ict- detachering

Als u tijdelijke ondersteuning nodig hebt, kiest u automatisch voor ict-detachering. U profiteert van de juiste ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 24 uur hulp, ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen en dat tegen zeer gunstige tarieven.

Wij gingen aan de slag en maakten deze klanten blij

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Roelf ter Berg
Hoofd Accountmanagement
088 65 00 000