Eindgebruikersondersteuning

Goede training maakt techniek eenvoudig

Wij bieden trainingen en opleidingen met de persoonlijke behoeften van jouw eindgebruikers als uitgangspunt. Je kunt de mooiste techniek bieden, maar eindgebruikers zijn alleen blij als ze er eenvoudig mee kunnen werken. Onze trainingen voor eindgebruikers helpen hierbij.

Bekijk het aanbod

Rijk portfolio met focus op Windows en Office 365

De trainingen ontwikkelen we zelf, op basis van best practices, onze jarenlange ervaring en de uitgebreide kennis van onze gecertificeerde medewerkers. We bieden klassikale cursussen en workshops, praktijkondersteuning van eindgebruikers bij migratietrajecten in de vorm van floorwalkers, maar ook technische trainingen en erkende certificeringstrajecten voor je beheerders.

Wij hebben een rijk portfolio aan trainingen ontwikkeld, met de focus op Microsoft Windows, Office en Office 365. Dit portfolio hebben we opgebouwd vanuit onze ervaring met vele grootschalige migratietrajecten en implementaties die we door de jaren heen bij onze klanten en bij onszelf hebben uitgevoerd.

Wat we voor jou doen

Icon_rood_User Group

Je kunt bij ons terecht voor al jeopleidingsvraagstukken. Wij hebben goed uitgedachte trainingen rondom alle Microsoft Office-producten. Denk daarbij niet alleen aan Word, Excel en PowerPoint, maar ook aan producten zoals Office 365, Skype for Business, Teams, SharePoint en OneDrive for Business. We komen bij je langs voor een workshop. We nemen je collega’s aan de hand mee door het Office-pakket, zodat ze sneller en efficiënter aan de slag kunnen gaan.

Naast trainingen voor Mircosoft Office-producten bieden wij ook trainingen aan op het gebied van effectief werken en gespreksvaardigheden (voor servicedeskers). Het is ook mogelijk om onze workshop digitaal samenwerken te volgen waarbij we middels een quickscan achterhalen wat jouw team nodig heeft om effectiever te werken.

Onze trainers gaan graag met je in gesprek om te zien welke training het meest geschikt is voor jouw organisatie.

Digitaal samenwerken

samenwerken

Quickscan digitaal samenwerken
Word jij ook gek van al die mailtjes over en weer? Wil je de samenwerking van jouw team verbeteren? In onze workshop digitaal samenwerken gaan we de communicatie van jullie team op een interactieve manier (middels Lego Serious Play) onder de loep nemen. Onze quickscan geeft vervolgens een duidelijk advies waar jullie ook écht beter van worden. Wil jij ook effectiever samenwerken en de productiviteit van jouw team een boost geven? Neem dan contact met ons op.

Introductietraining

Windows 10, Office 2016 en Office 365
Of het nu administratief medewerkers of directieleden zijn, bijna iedereen werkt met een versie van Windows en Office. Deze training is geschikt voor personen die tot nu toe weinig of op een standaard manier met Office en Windows werken en daar behendiger in willen worden. Wil je weten wat een nieuwste versie van Office voor jou kan betekenen? Tijdens de introductietraining worden alle veranderingen gedemonstreerd.

Basistrainingen

Sharepoint

Sharepoint voor eindgebruikers
Iedereen heeft wel gehoord van de Cloud, maar wat kun je er nu precies mee? Microsoft SharePoint is het online samenwerkingsplatform van Microsoft. De kracht van het platform is dat het verschillende systemen en technieken eenvoudig samenbrengt. Zo kun je het inzetten als database of bestandsopslaglocatie waar je met meerdere mensen tegelijk aan het dezelfde document kunt werken. Real time, zodat wijzigingen direct zichtbaar zijn.

word

Word
Microsoft Word is één van de meest gebruikte programma’s voor het maken van brieven, rapporten en adviezen – feitelijk alles wat te maken heeft met zakelijke correspondentie. Bij deze training leer je op een praktische manier tekst te verwerken en hoe je een document op professionele wijze een document opmaakt, maar ook hoe je handig samen kunt werken aan documenten.

excel

Excel
Microsoft Excel is één van de meest gebruikte pakketten voor het weergeven van cijfers en tabellen. In deze training leer je snel en efficiënt een werkblad op te zetten. Daarnaast leer je relevante informatie te zoeken en samen te vatten, hoe formules en functies werken en hoe je zelfstandig nieuwe functies kunt vinden.

powerpoint

Powerpoint
Microsoft PowerPoint is één van de meest gebruikte pakketten dat in zakelijke omgevingen wordt gebruikt voor het ondersteunen van presentaties. In deze training leer je hoe je op professionele en efficiënte wijze jouw gegevens met behulp van PowerPoint kunt presenteren.

skypelync

Skype voor Bedrijven
In deze training maak je kennis met de belangrijkste elementen van Microsoft Skype for Business. Skype for Business maakt het eenvoudig om op allerlei manieren te communiceren met je collega’s – via chat, bellen, beeldbellen en het online delen van documenten. Je leert via Skype te bellen en chatten, maar ook hoe met meerdere mensen online te vergaderen, gecombineerd met allerlei aspecten die Skype for Business biedt: whiteboard, het delen van een document, en videobellen.

opleiding icoon-05

Outlook
Microsoft Outlook is één van de meest gebruikte e-mailprogramma’s in de zakelijke wereld. In deze training leer je de verschillende aspecten van het efficiënt en professioneel gebruiken van e-mails, agenda’s contactpersonen en de takenlijst.

onedrive

OneDrive for Business
Microsoft OneDrive for Business is de online vervanging van de persoonlijke netwerkschijf of USB-stick. Voortaan kun je met meerdere mensen tegelijk aan het dezelfde document werken. Realtime, zodat wijzigingen direct zichtbaar zijn.

Teams
Microsoft Teams is de op chat gebaseerde werkomgeving van Office 365 waarbij mensen, documenten en gereedschappen met elkaar zijn geïntegreerd om je team effectiever en betrokkener te laten werken.

Gespreksvaardigheden voor Servicedeskers
De gespreksvaardighedentraining is bedoeld voor servicedeskers die meer informatie uit de beller willen halen. De training gaat in op technieken om beter te leren luisteren, samenvatten en doorvragen.

Trainingen voor gevorderden

Sharepoint

SharePoint voor Site-eigenaren
Deze training is geschikt voor gebruikers die al werken met SharePoint en meer vaardigheden willen ontwikkelen in het gebruik van SharePoint. De training gaat in op de uitgebreide rechtenstructuur en de mogelijkheden om zelf sites, subsites en bibliotheken aan te maken. Deelnemers aan deze training hebben deelgenomen aan de SharePoint voor Eindgebruikers-training of hebben de vaardigheden uit deze training op een andere manier verworven.

Efficiënt werken met Windows 10 en Office 365
Deze training is geschikt voor medewerkers die de dagelijkse werkzaamheden efficiënter willen verrichten. De deelnemers hebben al ervaring met het werken in verschillende Office-applicaties en zijn vaardig in het gebruik van de computer.

word

Word
De training is bedoeld voor gebruikers die hun kennis van Microsoft Word willen verdiepen. Je hebt geen moeite om snel en efficiënt met documenten te werken, en om opmaak en indeling snel aan te passen. Je kunt werken met stijlen, tabellen, inhoudsopgaves, kruisverwijzingen, kop- en voetteksten, sectie-eindes en pagina-indelingen.

excel

Excel
Hoewel vrijwel iedereen weleens werkt met Excel zijn er maar weinig mensen die alle mogelijkheden van het programma ten volle benutten. Tijdens deze training pas je vaardigheden toe die je geleerd hebt tijdens de standaard Excel-training en leer je nieuwe vaardigheden die praktisch zijn bij het maken van overzichten en grotere werkbladen.

Power BI
Power BI is het gereedschap om grote hoeveelheden gegevens te visualiseren en om trends te ontdekken in je bedrijfsgegevens. Power BI kan gegevens inlezen en analyseren uit databases en spreadsheets, maar ook uit online bronnen zoals Facebook, Google Analytics en MailChimp. Als je al werkt met Excel om gegevens te importeren en te presenteren via draaitabellen en draaigrafieken dan heb je bij deze training een voorsprong.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Noek Knuist
Coördinator Externe Trainingen
088 65 32 777