Business Intelligence

Zoekt u een BI-specialist?

Wanneer u aan de slag gaat met uw BI-omgeving, kunt u op veel momenten wel wat extra capaciteit en expertise gebruiken. OGD ict-diensten helpt u aan de juiste BI-specialist. Ons BI-team ondersteunt u met het vernieuwen en verbeteren van uw datawarehouse, BI-omgeving en rapportages. Bent u op zoek naar een BI-specialist? Dan bent u op de juiste plek. Neem direct contact met ons op.

Maak-kennisMaak kennis met onze BI-specialisten

Wij zijn het BI-team van OGD. Flexibel inzetbaar op het gebied van datawarehouse-ontwikkeling, inrichting van ETL-processen, data modelling, data-analyse en rapportage.

Bent u van plan een nieuw datawarehouse op te zetten, of wilt u uw BI-omgeving professionaliseren? Wij zorgen voor de juiste specialist op de juiste plek. Onze klanten vinden ons veelzijdig, ambitieus en praktisch. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefAls u tijdelijke ondersteuning nodig heeft kiest u voor ict-capaciteit. U profiteert van ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 48 uur een antwoord op uw hulpvraag en ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen tegen zeer gunstige tarieven.

Bespreek uw vragen direct:

Wouter Gielen
Hoofd Business Intelligence
088 65 32 900