Zoekt u een BI-specialist?

Wanneer u aan de slag gaat met uw BI-omgeving, kunt u op veel momenten wel wat extra capaciteit en expertise gebruiken. OGD ict-diensten helpt u aan de juiste BI-specialist. Ons BI-team ondersteunt u met het vernieuwen en verbeteren van uw datawarehouse, BI-omgeving en rapportages. Bent u op zoek naar een BI-specialist? Dan bent u op de juiste plek. Neem direct contact met ons op.

Maak-kennisMaak kennis met onze BI-specialisten

Wij zijn het BI-team van OGD. Flexibel inzetbaar op het gebied van datawarehouse-ontwikkeling, inrichting van ETL-processen, data modelling, data-analyse en rapportage.

Bent u van plan een nieuw datawarehouse op te zetten, of wilt u uw BI-omgeving professionaliseren? Wij zorgen voor de juiste specialist op de juiste plek. Onze klanten vinden ons veelzijdig, ambitieus en praktisch. En dat zijn we ook.

48uur-mensen-tariefAls u tijdelijke ondersteuning nodig heeft kiest u voor ict-capaciteit. U profiteert van ondersteuning voor uw ict-omgeving met een flexibel karakter. Bovendien garanderen wij u binnen 48 uur een antwoord op uw hulpvraag en ict’ers die direct binnen uw omgeving aan de slag kunnen tegen zeer gunstige tarieven.

Bespreek je vragen direct

Stel je vraag

Jouw contactpersoon

Neem zelf direct contact met me op.

Wouter Gielen
Hoofd Business Intelligence
088 65 32 900