Business Intelligence

Advies voor een professionele BI-omgeving

Start u met Business Intelligence of wilt u uw huidige BI-omgeving professionaliseren, dan staan u uiteenlopende uitdagingen te wachten. Het is niet altijd makkelijk om de juiste keuzes te maken. BI-advies van OGD helpt u aan een ervaren sparringpartner. Onze adviseurs denken graag met u mee, brengen uw BI-uitdagingen in kaart en helpen u op weg naar een professionele BI-omgeving. Kunt u wel wat BI-advies gebruiken? Neem direct contact met ons op.

Snel inzicht in data en rapportages

U wilt een helder advies met betrekking tot uw data en KPI’s. Met een BI-adviseur krijgt u snel inzicht in de staat van uw data. De experts kennen alle ins en outs van hun vakgebied en helpen u graag bij het optimaal inzetten van data, zodat u uw bedrijfsprocessen beter in beeld kunt brengen.

PNG_quickscan_inzoomenOpOmgevingOptimaal inzicht in wat u al in huis heeft

Onze adviseurs gaan samen met u op zoek naar de beste oplossingen op het gebied van Business Intelligence. Of het nu gaat om het uitwerken van rapportages of het inrichten van een selfservice BI-omgeving. Zo weet u snel welke inzichten u uit de data kunt halen.

PNG_quickscan_heldereRapportageHeldere rapportage

In onze rapportage geven we aan welke KPI’s er relevant zijn voor uw bedrijf. Daarbij geven we ook aan hoe u deze zo optimaal mogelijk kan gebruiken en weergeven. Onze experts helpen u graag met het optimaliseren van uw rapportages.

Bespreek uw vragen direct:

Wouter Gielen
Hoofd Business Intelligence
088 65 32 900