Microsoft Inspire: de antwoorden op jouw vragen

In juli was OGD aanwezig bij Microsoft Inspire, de jaarlijkse partnerconferentie die dit jaar in Washington DC werd gehouden. Wij gaven je de kans om vragen te stellen aan de experts van Microsoft en andere partners die aanwezig waren bij Inspire. De resultaten hebben we in de weken erna met je gedeeld, maar we zetten ze voor het gemak nog even op een rijtje.

Zo spraken we Ron Augustus, directeur Customer Success Unit bij Microsoft Nederland, over wat we volgend jaar kunnen verwachten van Microsoft:

Een van die dingen is Microsoft 365 Business. Maar wat is het precies? Dat vroegen we aan Pascal Walschots, die directeur Office Breadth Partner Marketing bij de Microsoft Corporation is:

Chris Capossela, Chief Marketing Officer bij Microsoft Corporation, legde aan ons uit wat de voordelen zijn van het Dynamics 365-pakket:

Dux Raymond Sy, growth hacker en CMO/Public Sector CTO bij AvePoint, vertelde waarom organisaties niet moeten wachten met investeren in de Intelligent Cloud:

Maar niet alle vragen die jullie stelden waren inhoudelijk van aard. Het IT-landschap staat bekend als een echte mannenwereld. Daarom vroegen we aan Tony Byers, Director Global Diversity bij Starbucks, hoe we meer diversiteit kunnen bereiken in IT.

Tot slot spraken we ook nog met onze eigen CEO Roel Nikkessen. Hij vertelt wat hij de meeste inspirerende keynote vond tijdens Microsoft Inspire 2017:

We hopen dat we je voor het komende jaar hebben kunnen inspireren door deze experts bij Microsoft Inspire aan het woord te laten! Natuurlijk is OGD volgend jaar ook weer aanwezig bij de jaarlijkse partnerconferentie. Heb je nu alvast vragen? Stel ze gerust, en wij nemen ze mee naar Las Vegas!

Ik stel mijn vraag aan een Microsoft-expert!