Stel uw vraag aan een expert bij Microsoft Inspire!

Van 9 tot en met 13 juli bezoekt OGD ict-diensten Microsoft Inspire in Washington DC. Deze conferentie, voorheen bekend als WPC, is jaarlijks een bron aan kennis en inspiratie voor ruim 16.000 Microsoft-partners van over de hele wereld.

Tijdens deze partnerconferentie van Microsoft wordt er veel kennis uitgewisseld in de vorm van netwerken, leren en samenwerken. Een paar van de hoofdsprekers tijdens Inspire zijn Satya Nadella (Chief Executive Officer), Brad Smith (President and Chef Legal Officer) en Alysa Taylor (General Manager Business Applications and Industry). Ook zijn er gastsprekers zoals Andrew Bartels (Vice President, Principal Analist, Forrester), Paul Solski (Managing Director, AIM International) en Anil Singh (Founder & CEO, Hanu).

De vier dagen zijn compleet gevuld met sessies die zich richten op uiteenlopende onderwerpen als Cloud Infrastructure, Business Intelligence, Security, Internet of Things, Artificial Intelligence en Mobility & Devices.

Stel uw vraag aan Microsoft en maak kans op persoonlijk antwoord van de experts!

OGD is partner van Microsoft, en dat biedt de mogelijkheid om vragen stellen aan de experts van Microsoft. Kennis is er om te delen!

Heeft u een vraagstuk dat u altijd al hebt willen voorleggen aan een Microsoft-expert? Of is er een onderwerp waarover u graag meer wil weten? Klik hieronder om uw vraag te stellen!

Ik stel mijn vraag aan een Microsoft-expert!