Zorg & ICT 2017

Zien wij u ook op Zorg & ICT 2017?

Van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 april vindt Zorg & ICT plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De vakbeurs is al jaren hét kennisplatform voor mensgerichte zorginnovatie. Dit jaar is het thema ‘De patiënt als partner’.

De vakbeurs is het jaarlijkse ijkpunt voor ICT en innovatie binnen de zorg. Zorg & ICT reikt alle handvaten aan voor het verbeteren van zorgprocessen en -toepassingen. Zorgprofessionals vinden hier de laatste ICT-toepassingen en -diensten ter optimalisatie van de zorg. U kunt hier gratis naartoe om informatie en inspiratie op te doen.

Heeft u zich nog niet ingeschreven? Dan kunt u dat hier doen.

Welk verhaal vertelt uw data?

Een van de onderliggende thema’s van Zorg & ICT is ‘Data Driven Healthcare’. Bij data denken de meeste mensen aan ingewikkelde processen en grote databases, maar welk verhaal vertelt uw data? Een goede representatie van deze informatie kan van groot belang zijn voor artsen, verpleegkundigen en de zorg voor patiënten. Wat vertellen die cijfers nu eigenlijk over uw organisatie? Met onze Business Intelligence experts op de stand kunt u het verhaal achter uw data ontdekken.

U kunt onze vertrouwde kleuren vinden op stand nummer F061 in hal 11.

Neem uw data onder de loep

Op de stand kunt u uw eigen data onder de loep nemen. Doe mee en maak kans op kans op een persoonlijk advies van een Business Intelligence expert bij u op locatie!

Wij hopen u te mogen begroeten tijdens Zorg & ICT 2017.